Izrada sajta

Za izradu kvalitetnog web sajta treba uraditi dosta toga kako bi se sve lepo uklopilo u jednu jaku celinu.Pored samog dizajna vašeg sajta posebno vodimo računa i o sledećim stvarima:

  • Analiza vaše „web konkurencije“. Koji internet sajtovi se bave sličnom delatnosti i na koji način vaš sajt treba da bude bolji, lepši ,funkcionalniji od njih.
  • Brzina vašeg novog web sajta. Zavisi od dobre optimizacije samog sajta kao i brzine servera gde se internet prezentacija nalazi.
  • Laka administracija. Sajt mora biti napravljen tako da se lako može menjati sadržaj na njemu, naravno ako ima potrebe za tim.
  • Integracija sajta sa društvenima mrežama – facebook , twitter , google+ . Društvene mreže služe kao reklama vašeg sajta i ujedno omogućavaju bolju poziciju na pretraživačima.
  • Prilagodjavanje i optimizacija sajta za sve desktop browser-e ( IE, Chroome, Mozzila, Opera..) kao i za mobilne telefone i tablet uredjaje
    Optimizacija sajta za Google ,Yahoo i ostale internet pretraživače

Ukoliko vaša stara internet prezentacija nije u skladu sa vašim poslovanjem i potrebama , ili mislite da je vreme za obično „online osvežavanje“ ,radimo kompletan redizajn sajta počevši od logoa ,slogana firme od kompletnog izgleda ,i to u najkraćem mogućem roku.

hej mi pravimo super sajtova
proces i postupci izrade sajta