Online oglašavanje je najbolji način za brzo dovođenje kvalitetnih posetilaca na web sajt koji mogu postati kupci i korisnici vaših proizvoda i usluga!

Ciljano internet reklamiranje

Najveća prednost digitalnog marketinga ili oglašavanja (Google npr) je ciljanje populacije koja ima potrebe za proizvodima i uslugama koje vi kao firma ili pojedinac nudite .

Online reklama-Isplativa investicija

Zbog niskih troškova PPC oglašavanje mogu priuštiti čak i male kompanije kako bi došle do novih potrošača. Tokom vođenja kampanje moguće je kontrolisati troškove i prilagođavati je svom budžetu. Cena po kliku najviše zavisi od snage Vaše konkurencije jer u PPC oglašavanju najistaknutije pozicije zauzima ona kompanija koja ponudi najvišu cenu po kliku. To znači da ovaj vid oglašavanja može biti veoma isplativ kada nemate konkurenciju ali i skup kada je konkurencija jaka.

Precizno praćenje troškova i rezultata na internetu

U poređenju sa nekim drugim vidovima reklamiranja (npr. TV i radio reklame, bilbordi) pri PPC reklamiranju je moguće precizno meriti efekte oglašavanja. Ubacivanjem koda na Vaš sajt moguće je precizno meriti broj klikova, cenu po kliku kao i procenat posetilaca koji naruče Vaš proizvod ili uslugu. Stalnom analizom i optimizacijom PPC kampanje postiže se smanjenje troškova i veći rezultati.

Brzi start SEO kampanje

Nakon podešavanja kampanje i postavljanja reklama prvi posetioci ce doći na Vaš web sajt posle samo nekoliko sati. Ovo je velika prednost u odnosu na SEO kao i ostale vidove reklamiranja.

reklama-za-izradu-sajtova-devojka-i-decak